Evo se vratih sa festa :)) zato me i nije bilo na forumu par dana :), sta znam utisci moji su tu i tamo :))
1. dan mi se nekako najvise svideo zbog ove dvojice ljudi iz SUN-a i IBM-a. :)) primetio sam da SUN podrzava linux iz price ali ko sto likovi kazu iz SUN-a ma dobar je linux ko radna stanica da ga postavite do korisnika, ali ipak je bolje da na nasim sparkovima vrtite solarise ko servere. Dok me ovaj lik iz IBM-a totalno odusevio i vidi se da IBM stvarno veruje u linux i velike nade polaze u njega ( jebiga SUN-ov solaris ipak jeste i dalje jedan od vodecih UNIXA na trzistu, a IBM-ov OS/2 je propao :)) pa moraju za nesto da se uhvate a da nije M$ :)) mala sala )
2. dan tezak SMOR, sve sami sponzori , ovi iz informatike i iz SAGE ugusili sa svojim prezentacima tako da su zajedno probili termin od sat vremena, na sta su morali ljudi da menjaju raspored.
3. dan je bio zanimljiv, jer smo mogli da vidimo neke nase projekte koji su se pojavili pod LINUXom :))
svideo mi se onaj itanium sto su ga pustili malo u rad :)) mada sam ga lepo namucio moram da priznam :)) pa su me momci sutradan zamolili da ne budzim vise :)), jer su neki momci na kraju uradili ono sto sam rekao da uspesno blokira svaki linux :)) ako nije lepo setovan ULIMIT, naime posle je neko pametan nasao :>se pa unutar neke for petlje pustio fork( kreiranje novog procesa) i to je prouzrokovalo exponencijalno pravljenje novih procesa :)) i puf svaki ce UNIX tu da padne :)) ako ne moze novi proces da napravi :))
"E tako se to radi , kratko ali j.e.b.i.t.a.c.n.o"
Degojs car -
http://www.elitesecurity.org/t306994