Dakle planiram da upisem FON odustao sam od ETFa jer bezim od fizike i jednostavno previse matematike, od VETES-a (visa elektrotehnicka - smer nove racunarske tehnologije) zato sto je ipak to strucna skola, sa vrlo slabom matematikom, rade samo NT administraciju a imaju jednu malu 'Linux grupu' i ne postoji unix kao predmet, programiranje izgleda nije na akademskom nivou nego vise zanatski, nauce te da primenis to malo sto znas kako treba .. ali to mi ne treba, idemo mi ipak malo u dubinu :). Planirao sam prvo i da nastavim FON posle VETES-a ali to od 98me ne funkcionise. Sve ovo znam jer sam bio i pitao na oba mesta i svi su rekli da se ne nastavlja tj ne priznaju se ispiti (maximalno 1-2 sto se smesno..) ali bolje se nije moglo ni ocekivati ipak je ovo visa skola a FON ovih godina postaje ipak malo ozbiljniji fakultet, nasuprot losijoj reputaciji koju nosi od pre 10 i vise godina.
PMF nije ni dolazio u obzir zbog matematike koja mi ipak nece u zivotu trebati u tom obimu, dakle ostaje samo FON koliko ja znam od fakulteta u Beogradu.
Voleo bih da cujem vasa misljenja o FONu i uopste o ovome sto sam rekao do sada.

Novi forum pa evo odmah i pitanja..
Re: Novi forum pa evo odmah i pitanja..