Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kako da povezem monitor na USB?

[es] :: Windows drajveri :: Kako da povezem monitor na USB?

[ Pregleda: 875 | Odgovora: 2 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

gagoo
Kraljevo

Član broj: 26860
*.ptt.yu.

icon Kako da povezem monitor na USB?06.11.2004. u 08:34

Povezao sam misa sa compom preko USB-a i on radi,ali za monitor ne uspevam.Iskjucio sam signalni kabal,povezao USB kabal, ukljucio monitor ali mi se pojavio samo jedan setajuci okvir gde pise "No conection".U cemu je caka?
06.11.2004. u 08:34 

cicika
Tijana Dojčinović
Zemun

Član broj: 24659
*.ppp-bg.sezampro.yu.

Sajt: galeb.etf.bg.ac.yu/~dt000..

icon Re: Kako da povezem monitor na USB?06.11.2004. u 12:45
Caka je u tome da signal isključivo dolazi preko onog normalnog kabla koji ide direktno u grafičku kartu. USB priključak monitora je dodatni priključak i služi korišćenju nekih dodatnih programa (koji su verovatno došli na CD-u (sa drajverima) uz monitor) za dodatnu kalibraciju monitora i slično.

Monitor prosto ne može da radi ako mu ne dolazi signal sa grafičke, jer je to glavni signal.

Drugo, poredjenje miša sa monitorom je pomalo besmisleno, miš je i suviše jednostavan uredjaj u poredjenju sa monitorom.
Use The Force!
CicikatoR :o)
“Who said anything about slicing you up? I just wanted to carve a little Z on your forehead — nothing serious.”
06.11.2004. u 12:45 

m4rk0
Marko Vasic
Menadzer u finansijskom sektoru.
Majur

Član broj: 25075
*.ptt.yu.

Sajt: www.tutoriali.org

icon Re: Kako da povezem monitor na USB?06.11.2004. u 19:50
Citat:
cicika:Monitor prosto ne može da radi ako mu ne dolazi signal sa grafičke, jer je to glavni signal.

Naravno, esencijalna je veza izmedju monitora i graficke, to je bar logichno, sto znacio da od povezivanja monitora preko USB-a nazalost nema nista :(
06.11.2004. u 19:50 

[es] :: Windows drajveri :: Kako da povezem monitor na USB?

[ Pregleda: 875 | Odgovora: 2 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.