Da bih emigrirao u Kanadu trebam procitati milion strana uslova i sl. i to je jedino sto znam. pogledao sam par tema koje su postojale ali nisam nasao detaljinija uputstva i proceduru oko podnosenja zahteva za vizu ili sta vec ako to nije viza vec samo da je tesko i da li je bolje u Australiji Svici ili gde jos . Znaci nebitno .
Konkretno isao bih sa devojkom i to iskljucivo u Kanadu. Pretpostavljam da se zahtev drugacije obradjuje ako smo vencani i ako nismo tako da ukoliko je lakse ili brze promenicemo status ili necemo.
Kao sto naziv teme kaze "iskustva uspelih" ocekujem da se jave oni koji su uspesno prosli proces i sada zive u Kanadi. Posto sam tek na pocetku svega i sva pitanja od strane drugih ucesnika u forumu su dobro dosla. Znam da postoji vise nacina emigrirati izmedju ostalih kod rodbine to otpisujem kao i lice sa obrazovanjem/zanimanjem koje je potrebno u nekoj od pokrajina Kanade. Verovatno to nije sve ali kao sto sam rekao tek sam na pocetku pa bih voleo cuti da li je neko iskoristio ovo prethodno kao i koliko vremena treba da se izganjaju svi papiri pre nego sto se obrati Kanadskoj ambasadi. Takodje koliko treba da se papiri obrade te donese odluka da lije viza odobrena ili ne. Pretpostavljam da i kada se odobri viza moram imati neki novac kojim bi se izdrazavali dok ne nadjemo posao i sl. te kolika je to suma i u kom momentu je oni traze. To u smislu da ne bih cimao tatu i mamu i sve druge pre nego sto uradim sve ostalo i budem znao da li idem ili ne idem. Naravno ukoliko je potrebno imati novac odmah onda cu se vec nekako snaci.
Eto pa se javljajte .

kako emigrirati u KANADU . iskustva uspelih