Nakon duzeg razmisljanja opredelio sam se za kupovinu FUJI FinePix S7000 (6.3 megapiksela, 6x opticki zum, vreme aktiviranja 2 s, trajanje ciklusa 1.1 s, prosecna rezolucija 1.250 linija, prelazni pixeli 2.4%). Iz moje perspektive, ovo je neka best buy varijanta. Interesuje me misljenje eksperata o mom izboru. Znam da postoje bolji digitalni fotoaparati, ali znam i da je, konkretno ovaj model, bolji od mnogih na nasem trzistu. Medjutim, to je samo jedan deo problema...
Drugi je, gde isti kupiti? Kako? Prelistao sam oglase i web stranice i ono sto se nudi je po pravilu u BG, u 'kucnoj varijanti' (tipa: 'da se nadjemo pa ja tebi fotoaparat a ti meni lovu', na licu mesta, uz kvazi garanciju ili 'uplati ti meni novac na racun a ja cu tebi PostExpress-om da posaljem fotoaparat'), ili kod 'renomiranih' firmi, bez ovakvih nesigurnosti i uz garanciju, ali po +100EUR vecoj ceni. Kakva su vasa iskustva? Preporuke? Da li neko/neka firma isporucuje robu i u ostale gradove u Srbiji (npr. Nis, Novi Sad).
Unapred hvala na odgovorima.
Whatever+

Fuji FinePix S7000
Re: Fuji FinePix S7000