Pomagajte ljudi ko boga vas molim. Ukucam user i pass i pusti me, ali me istog trenutka izloguje.Sta moze biti u pitanju? Skenirao sam disk kasperskim i adawerom iz xp-a, ocistio par virusa ali opet isto.Ima li pomoci osim nove instalacije?
Hvala.
Hi! I'm a signature virus! Please copy me to your signature to help me spread!
19.10.2004. u 19:24
Ser_Boyler Stojkovic Vladimir CBT, System and Network Administrator Beograd
Izvinjavam se, nisam odmah napisao - ista stvar se desava kod bilo kojeg nacina butovanja poslije F8, znaci i kod safe moda.Sto je najgore, sve legalno odradi, u trenutku samo uspijem vidjeti ono "saving your settings, logging of.."
20.10.2004. u 17:12
Marcony Beograd
Član broj: 10486 Poruke: 1361 *.bg.wifi.vline.verat.net.
Oštećen registry, konflikt sa polisama, a možda i nešto treće. Digni sistem sa CD pa se loguj u recovery konzolu, iskopiraj registry bekap iz C:\WINDOWS\repair u C:\WINDOWS\system32\config. Ako to ne pomogne probaj repair instalcije iz CD setapa.
Ovo je onako okvirno, jer si dao malo informacija.
Ipak sam morao reinstalirati. Kad smo vec kod toga, postoji li mogucnost da se
sacuvaju config fajlovi (active directory i ostalo) i koji su, pa da poslije instalacije
samo vratim taj bekap ili moram sve rucno ponovo instalirati i dodavati usere i kom-
pjutere?
Ako ti je samo AD problem onda nema potrebe za bekapom ako imas jos jedan DC? Imas li ga?
Ako nemas, onda imas veliki problem s obzirom da prakticno ti ne mozes lokalno da pristupis racunaru kako bi uopste bekapovao AD. Ne gine ti reinstalacija... Upravo zato se bekap radi SVAKI dan!