Pozdrav!
Nisam siguran da ti mogu pomoci jer Solaris nisam imao prilike videti... ali evo kako je (manje-vise) kod ostatka linux-a:
apachectl ide sa apache 1.x.x a apache2ctl ide sa Apache 2.x.x i to je skript koji pokrece server. Dakle najobicniji shell skript u kome se NE podesava server vec sluzi samo za start/restart/stop/status.
Mozda postoji mogucnost da u okviru apache naloga (na Solarisu apache ima svoju grupu i nalog, zar ne?) ubacis u .profile ili sta vec, deo podesavanja za oracle: SID, LANG, ENCODING... mada sumnjam da bi pomoglo.
Nego pokusajmo ovako:
Obrisi (izkomentarisi) to sto je postavljeno u apachectl: NLS_LANG...
Ponavljam, ne poznajem Solaris ali bi negde (/etc?) trebalo da postoji fajl u kome se konfigurise sam apache (obicno je http.conf) u kome podesavas koji je default encoding.
Code:
...
AddDefaultCharset UTF-8
....
AddCharset ISO-8859-1 .iso8859-1 .latin
....
Pogledaj manual u vezi ovoga i pokusaj (dodaj ukoliko ne postoji i postavi ga kao default) sa onim koje je postavljeno u bazi (ovo dok ne proradi a posle pokusaj prekonfigurisati da radi sa UTF)
Postavi sa PutEnv parametre kao sto su na bazi
Onda bi trebalo da proradi.
(ne moram da ti kazem da posle svake promene u conf fajlovima uradis reload ili restart, zar ne? :)
Ukoliko ni to ne pomogne, pokusaj skinuti sve default encodinge... iz php-a i iz apache-a pa onda izvrsiti skriptu. U ovom slucaju bi oracle morao da ti vrati ispravan recordset (ili sta vec) koji bi bio prikazan kojekakvim kukama i upitnicima zbog neodgovarajuceg encodinga.
Pazi jednu stvar, posto kazes da ostale procedure prolaze i izvrsavaju se, a ova treba da vrati numeric vrednost, nema nikakve logike da pukne zbog broja, mnogo vece sanse su da pukne kod nekog egzoticnog varchar-a ili slicnih stvari...
Pade mi na pamet jos jedna "budalastina":
Kolko iz koda vidim, pozivas proceduru za logovanje (?). Moguce i da je greska u parametrima koje prosledjujes... neki nezatvoren navodnik (?) ili neko prilikom logovanja (user name ili pass) ima egzoticne karaktere tipa ?> u passwordu ili imenu... ili korsti nasa slova a ti si stavio u kodu URLENCODE...
U svakom slucaju, javi mi (nam) sta se desava!