Hvala xenox.
Slazem se da 600 dinara nije skupo za normalan surf, pogotovu sto je telefon STALNO SLOBODAN za ostalu familiju! Jasno mi je i to da Memodati ne pada sa kruske, pa zato i kazem da prekoracenje treba da se plati.
Sto se korektnosti tice, moram ponovo da priznam da me je ovaj skok protoka potpuno osamutio i da sam se prvog dana ponasao u stilu: 'Uh, sta je ovo? Daj da navalim dok traje!'. Drugog i sledecih dana sam i dalje bio odusevljen, ali je polako pocela da se 'fejd in' ideja da cu to morati i da platim ako tako nastavim. Kad sam dosao do ubedjenja da se protok stabilizovao, to sam izneo ovde, smatrajuci da je fer da se iznesu i pozitivne stvari o nekome koga smo uglavnom kritikovali.
Velike downloadove nisam pravio cak ni prvih dana povecanog protoka, pa ih necu praviti ni u buduce. A ono ranije, onaj protok sa maksimalno 60kbps (koliko je to u kB/sec, jel se deli sa 8?), sa ogromnim pauzama - spomenulo se, ne povratilo se! Neko vreme sam razmisljao da predlozim da nas podelite u grupe 'parni dani' - 'neparni dani' koriscenja, misleci da probleme prouzrokuje samo veliki broj korisnika, tako da bi svi imali dobar protok svakog drugog dana....