Hvala na ilustrovanom odgovoru. Našao sam Enterprise Manager Console,
ali SQL Plus Worksheet nemam. Da malo preformulišem.
Pošto učim SQL, čukam ručno u SQL Plus konzoli, ali poludeh sa editovanjem. Rekli su mi da u okviru paketa postoji i neki SQL Plus Worksheet u kome je rad malko elegantniji. Da li grešim i gde?
12.10.2004. u 22:33
Dejan Topalovic Dejan Topalović Senior Oracle DBA & Senior PL/SQL Developer, Erste Sparinvest (Erste Bank), Vienna, Austria Vienna
Za 10g je minimum 1GB RAM-a, sto ne znaci da ne moze da radi i na manje ali to se preporucuje, ne znam sta imas. Osim toga ako si pocetnik ne znam zasto si odmah instalirao 10g, pre svega zbog prohteva u hardveru. Osim toga pogledaj hardware requirements za 10g i 9i pa sam proveri...
Raspucin: Za 10g je minimum 1GB RAM-a, sto ne znaci da ne moze da radi i na manje ali to se preporucuje, ne znam sta imas. Osim toga ako si pocetnik ne znam zasto si odmah instalirao 10g, pre svega zbog prohteva u hardveru. Osim toga pogledaj hardware requirements za 10g i 9i pa sam proveri...
Pa 10g mi je prvi pao pod ruku. ;) Mašina je Barton 2500+ 512Mb RAM. Pojuriću neku od ranijih verzija.