a to si ti mislijo :) ja sam te razumeo da hoces Xruke da budu medju slovima, kao TATARI
pa zavisi, svako ima svoj ukus, meni logo nije los, dobar je, samo nisam siguran za boju pozadine...imas sve crno a pozadina logoa je tamno crvena pa se tesko vidi razlika i ne ispane dobro. (bar meni)
sad, da stavis pozadinu logoa u crno onda se nista nece vidjeti jer imas slova tamno crvena, a da stavis pozadinu neke svijetlije boje i promenis boju slova onda izgleda neprofesijonalno (logo bi po mome trebao da se sliva/ujedini sa pozadinom odnosno ostalim delom sajta), zato bi mogao da napravis pozadinu web stranice istu kao imas i pozadinu logoa, kapiras? znaci, tamno crvenu.
[EDIT: logo (koji predstavlja nesto) treba da se VIDI dobro]
e sad, to je MOJE misljenje, sta se tebi svidja ili sta drugi misle...to je opet drugo :)
P.S.
u sredini (belo polje dje su vesti) ima dole vodoravni scrool bar koji, kad povucem, vodi u belo, znaci nema tamo nista (free space)...mozes da popravis ali i ne moras
pozdrav i izvini sto te mucim sa mojim komentarima --> to su samo moje primedbe, nemoras uopste da me slusas, nek se i drugi ukljuce u diskusiju
[....Pevaj Srbijo zemljo junaka, pevaj Srbijo zemljo bitaka, pevaj Srbijo silnije jace, pevaj Srbijo kad ti se place!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...]