kupio sam samsung hdd 80GB sa 2mb kesa, i kada ga prikacim na plocu, asus a7v266-c, ova ga prepoznaje kao 30gb.
imam vec maxtora 40gb i sve je ok.
posto se slabo razumem u sve ovo, jel' ima nekog da mi pomogne oko instaliranja hdd-a?
Update bios-a možda ti pomogne, mada si trebao pre kupovine da vidiš da li ploča podržava hdd.
update biosa
Odeš na sajt proizvođača i skineš najnoviji bios za tvoju ploču napraviš boot disketu na kojoj će biti bios fajl i program flash writer, koji verovatno imaš na cd'u od ploče. Podići ćeš sistem sa diskete i pokrenuti flash writter program u kome ćeš navesti ime tvog bios fajl'a, a koje će zatim flash'ovati , upisati novu verziju biosa)
pozdrav
Neke ploče imaju i flash utility kod kojih ti samo treba bios fajl na disketi
Ta ploca bi trebala da podrzava HDD 80GB bez problema,proveri dzampere na HDD-u kako su podeseni,mozda mu je kojim slucajem ogranicen kapacitet na 32GB
Customer: I'm having problem closing this dialog box here on my screen.
Tech Support: Ok, in the upper left hand side of the screen, can you see the 'OK' button displayed?
Customer: Damn! How can you see my screen from there?
zajebi partiton magic
svi se kunu u njega dok posle 5. koriscenja ne ostanu bez podataka
imas u windowsu u okviru computer managementa disk mamagement koji je sasvim dovoljan za particionisanje i formatiranje
30.09.2004. u 08:18
Binary Mind 11040
Moderator Član broj: 28245 Poruke: 7430 *.yubc.net
Zavisi ko ti je formatirao disk kada si ga kupio i da li ti je on njemu odredio
tih 30 GB,a da je do ploce neverujem.Ja sam skoro kupio od 120 GB MAXTOR
i sam radio bez problema.Moj komsija ima istu plocu pa je prikljucio 2 po 80 GB MAXTOR i SKAZI oko 9 GB pa sam mu ja uradio i sve je OK!Ja sam Goran iz Lazarevca.Sa srecom i javi na kraju sta si uradio?