E ljudi moji
Za Win XP SP2 ili SP1
Najnovije drajvere koje imam u "kolekciji" ( sa .NET-a)
Firefox sa najboljim komponentama
Norton AV sa zadnjom definicijom
Standardna 3 DivX plejera + najniviji kodeci
Winamp + Izotope Ozone 3.0 procesor
Corel Photo Suite 12
Photoshop,Ilustrator CS + Acrobat 7
ACDSee PP 7
Office 2003
Arhiveri
Igre
+++++++++
Pitam ga cime se bavi kako bi mu instalirao adekvatan dodatan profesionalan softver!!!
Pa jos services da se srede(koji ce mu djavo neki mrezni servisi da ga koce) + poneki tvik
Ja ga jos cekam da izabere i temu za Windows (od 150-tak) koliko imam za sada i to nece StyleXP jer ga koci njegov proces,pa moram da pechujem UX Theme da bi ih postavio (sada doduse dosta pomaze i Longhorn TP).
I na kraju mu ostavim nekih 200 MB prvoklasnih ikonica (da ulepsa interfejs)
A sve to za DZABE i uz kafu.Od sada ako treba radim komp i 6 sati,sredim ga u 3.14cku materinu ako treba al cu da derem.Vama gospodo HVALA!
Poenta: Ja taj softver nisam nasao za dzabe.Na netu ima svacega.Sa Dial-Up sta ces da skines i koliko,a Verat uzima 36 din/h.Ides po krek on ti salje 7 trojanca za redom,od toga bar se tri nakote u windows>na kraju ih sredis al se nerviras malo.I na kraj odes kod lika koga znas preko "nekog" da mu poklonis sve to za dzabe.E pa nema dzabe ni kod babe kako kazu!!!
Skoro sam radio sistem.Drug je zapoceo pa nesto s*ebao pa pozvao mene da ispravljam krive Drine.Bile to 3 ribe koje komp koriste za zezanje i filmove uglavnom.Pa nemaju ni drajvere,a hardver indijanski nikad cuo za njega,pa jos nesme format c: da se radi > popi*deh tada al kazem bile su to 3 ribe pa nekako u za*ebanciju sredih to djubre.Na kraj sledi "cao", pa se vidimo ako nesto zatreba...A kinta za trud i vreme???
Sajt :::::::::: MySpace :::::::::: Flickr :::::::::: MyBox