Meni bi Philips 720 ili Pioneer 525 savrseno odgovarali(pogotovu za budget )
ali imam par pitanja:
1.Philips VS Pioneer dvd playeri(jasno kako su se pokazali,i da li su iste klase-za pioneer znam da je vrh)
2.Koji bi ste vi uzeli od ova 2 s'obzirom da Philipsu je + sto pusta titl,a Pioneeru zbog DVD AUDIO,a oba pustaju SACD.
3.Philips,Pioneer i muzika:najme kakvi su Philips i Pioneer DVD playeri za muziku,MP3 i audio CD.Da li je svejedno ili je neki od ova 2 izrazito bolji.
4.Kvalitet slike na DVDu:Kazu da Pioneer ima bolji kvalitet za divx...ok,to moze da se proguta za philipsa,ali kakav je kvalitet DVDa ako je isti ili priblizno isti onda Philips dobija ocenu 5 kod mene.
5.Da li Philips upotpunosti podrzava DVD-R/RW i da li Pioneer podrzava upotpunosti DVD+R/RW diskove
6.Otkljucavanje Philipsa:Radi li to neko ovde,za Pioneer znam da moze
7.Ako ima jos nesto bitno a nisam pitao.
Sto je najgore ili najbolje u stereoplayu su oba navedena playera,na uporednom testu identicno ocenjena(za DVD,SACD,i CD test,dok DVD-A nema na Philipsu pa je ocenjen samo na Pioneeru).
E sada ko me zna,zna da se ja i neuzdam bas bez rezerve u te testove/reviewe,tako da ako neko ima informaciju iz prve ruke,bio bi mu zahvalan

Philips DVP 720 SA VS Pioneer DV 575