Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

pretrazivanje destinacija

[es] :: PHP :: pretrazivanje destinacija

[ Pregleda: 4633 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

maldoror
Stanislav Nedeljkovic
Novi Sad

Član broj: 29726
Poruke: 2
*.dialup.neobee.net.



Profil

icon pretrazivanje destinacija11.09.2004. u 11:50 - pre 179 meseci

Kako da resim sledeci problem:
Imam zemlje, mesta, datume- svi se nalaze u kombu i ucitavaju se iz baze.
Treba da napravim pretrazivac koji ce mi izlistati sve slobodne destinacije jedne
turisticke agencije za datu zemlju, mesto i datum putovanja.
Takodje odabirom posebne zemlje iz komba treba da se u kombu mesta pojave samo mesta iz te zemlje.
 
Odgovor na temu

Goran Rakić
Beograd

Moderator
Član broj: 999
Poruke: 3766

Sajt: blog.goranrakic.com


+125 Profil

icon Re: pretrazivanje destinacija11.09.2004. u 12:09 - pre 179 meseci
u bazi valjda imas nacin da utvrdis da li je destinacija slobodna tokom zadatog vremena, zar ne? Pa onda samo pokupis ulaz od korisnika i prvo pohvatas sve destinacije unutar te zemlje, pa onda proveris koje su slobodne, ili napravis malo slozeniji upit pa izvuces iz dve tabele da ti prikaze samo slobodne destinacije. Na vidim veci problem u ovome...
http://sr.libreoffice.org — slobodan kancelarijski paket, obrada teksta, tablice,
prezentacije, legalno bez troškova licenciranja
 
Odgovor na temu

maldoror
Stanislav Nedeljkovic
Novi Sad

Član broj: 29726
Poruke: 2
*.dialup.neobee.net.



Profil

icon Re: pretrazivanje destinacija11.09.2004. u 18:28 - pre 179 meseci
znam da napravim da se jedan kombo napuni filtriranjem drugog.
Takodje znam da napravim da pretrazim podatke na osnovu izabranih polja iz
komba. Medjutim ne znam da ovo objedinim. Iz prostog razloga sto sve to mora
stajati u jednoj formi, a ako je submitujem za punjenje komba ona mi otvara
pretrazivac i obrnuto.

 
Odgovor na temu

Shinhan
PHP programmer
Subotica

Član broj: 12327
Poruke: 372
*.com
Via: [es] mailing liste

Jabber: shinhan@elitesecurity.org
ICQ: 400847988


+4 Profil

icon Re: pretrazivanje destinacija11.09.2004. u 21:03 - pre 179 meseci
Ja sam imao isto takava problem. Znas kako sam ga resio? www.yahoo.com
Ne, ne preporucujem ti da trazis po internetu, nego da odes na
stranicu za prijavljivanje. Tamo ce izmedju ostalog biti i pitanje u
kojoj oblasti radite (npr. Computing), a ispod se promeni combo box i
u njemu sad pise (programing, web design ...) i kad odaberes ispod
toga se promeni i treci combo box i u njemu sad pise podkategorije...
E sad, logiku mislim da ces moci i sam da smislis samo kad pogledas
kako su to kod njih uradili.
"Common sense is not so common." - Voltaire
 
Odgovor na temu

u_m
Urukalo Milan
PH

Član broj: 18631
Poruke: 889
*.wireless.org.yu

ICQ: 32554731
Sajt: milan.urukalo.com


Profil

icon Re: pretrazivanje destinacija11.09.2004. u 22:20 - pre 179 meseci
javascript, mjenja, a php treba samo da izlista iz baze zemlje i destinacije u js kod

probaj pitanje da postavis na js forum, samo objasni malo bolje, nego sto si to ovdje uradio..
#include <music.h>
#include <beer.h>
#include <girls.h>
main(){ run(partytime);}
---------
Moj licni sajt
Moj wap sajt--offline
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: pretrazivanje destinacija

[ Pregleda: 4633 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.