Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Placanje preko neta po 1000. put i saveti za net kupovinu(za apsolutne pochetnike)

[es] :: E-Kupovina :: Placanje preko neta po 1000. put i saveti za net kupovinu(za apsolutne pochetnike)

[ Pregleda: 1929 | Odgovora: 3 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

[forsaken demon]
Nikola Dolapchev
Vrbas

Član broj: 4763
*.sezampro.yu

Sajt: www.emulationgalaxy.co.yu

icon Placanje preko neta po 1000. put i saveti za net kupovinu(za apsolutne pochetnike)17.08.2004. u 23:01

Pozdrav svima!

Znam da ste ovakvih topica imali već dosta, ali meni i dalje nije jasno šta se kako da naručujem stvari iz inostranstva u Srbiju&Crnugoru(Well, više u Srbiju nego u Crnugoru :), a s*obzirom da se dosta stvari možda promenilo mislim da i neću biti toliko kriv za postavljanje glupog topica ;).

Da pređemo na pitanja:
1. Pod uslovom da bih sa neta naručivao stripove, DVDiskove i neke sitnije dodatke za mobilne telefone kojih NEMA u Srbiji, koje sajtove mi preporučujete?
2. Da li je EBay dobar sajt za kupovinu? Šta je sa Amazonom?
3. Da li je moguće platiti pomenutu robu bez kreditnih krtica i na koji način?
4. Pod uslovom da sam pobedio na aukciji na ebay, šta dalje da radim? Kako da platim čoveku, koju poštansku uslugu da koristimo? USPS?
5. Koliki su troškovi poštarine(?
17.08.2004. u 23:01 

[forsaken demon]
Nikola Dolapchev
Vrbas

*.sezampro.yu

icon Re: Placanje preko neta po 1000. put i saveti za net kupovinu(za apsolutne pochetnike)19.08.2004. u 18:01
Shta zar niko nece da odgovori na topic?!?
'ajde mi barem odgovorite kako najlashe da platim na choveku na Ebay aukciji i da li moram za to da uzmem kreditnu karticu?
19.08.2004. u 18:01 

crews_adder
Serbia

Član broj: 28500
*.beocity.net

Sajt: uk-en.help-eu.com/pages/i..

icon Re: Placanje preko neta po 1000. put i saveti za net kupovinu(za apsolutne pochetnike)19.08.2004. u 20:53
Mozes da mu platis i tako sto ces otici u banku i jednostavno mu uplatiti potreban iznos na njegov bankovni racun, a sve sto bi trebalo da uradis je da od njega (prodavca) zatrazis da ti da informacije/instrukcije u vezi sa njegovim racunom i njegovom bankom (znaci, prodavcevo ime, prezime, adresu, pun naziv banke, tacnu adresu banke, broj, swift/iban kod banke ("routing number", u nekim slucajevima) i najzad tacan broj prodavcevog racuna na koji ces uplatiti iznos+postarinu.
19.08.2004. u 20:53 

[forsaken demon]
Nikola Dolapchev
Vrbas

*.sezampro.yu

icon Re: Placanje preko neta po 1000. put i saveti za net kupovinu(za apsolutne pochetnike)20.08.2004. u 08:55
Hvala na odgovoru!

Nekako u isto vreme pojavio se i ovaj post:
http://www.elitesecurity.org/tema/65397 u kojem se pricha da slanje novca napolje ipak nije moguce! Da li si siguran da mozhe i koja to radi banka?
Mozhda ipak uzmem tu VISA internet karticu Vojvodjanske Banke, mada mi netreba bash neshto puno...
20.08.2004. u 08:55 

[es] :: E-Kupovina :: Placanje preko neta po 1000. put i saveti za net kupovinu(za apsolutne pochetnike)

[ Pregleda: 1929 | Odgovora: 3 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.