Kada si bio na sajtu od BidPay dali ti je transakcija prosla ili je odamh odbijena? Ako j eodmah odbijena to nema veze sa bankom. U svakom slucaju sistem radi sa kreditnim ,ali i ne sa debitnim karticama ( npr. Visa Electron, Maestro, itd ). Ako je tvoja kartica regularna Visa ili Master banka ne igra ulogu jer kartica spada u medjunarodnu organizaciju Visa ili Master. Bank dobija tek nakon nekoliko dana zahtjev za transakciju. Ja imam normalnu Visu i uvjek radi. No pazi dobro jer se moze desiti da ti netko uvali neke racune cim dajes brojeve okolo. I ne vjeruj super sigurnom transakcijama , enripciji 128 bit itd. Danas ujutro sam blokirao moju karticu jer mi je entko sa nekog x- sajta napravio 500 Eur troska. NIKAD NE DAVATI BROJEVE. U Americi onaj troznamenkasti sigurnosni broj nije potreban ,a to zanci da je dovoljan samo br. tvoje kartice da ti netko pobere lovu. Zato, umjesto BidPAy idi u postu i napravi MoneyTransfer rucno i rijesio problem. Pay Pal niti ne pokusavaj jer radi svakih 4 mjeseca.
Dve su stvari beskrajne svemir..i ljudska glupost..