Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Open in same window HELP!!!

[es] :: Windows aplikacije :: Open in same window HELP!!!

[ Pregleda: 1268 | Odgovora: 2 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

DaPimp

Član broj: 18048
*.teol.net

icon Open in same window HELP!!!11.08.2004. u 00:37

Cao,
Moj problem je sledeci:
Pri svakom kliku na link otvara mi se novi prozor. Mislio sam da je to do programa koje koristim ali kad sam pogledao u options tih programa shvatio sam da to nije to 100%. Kao primer mogu da navedem Open u mircu gde mi svaki link otvara u novom prozoru iako nisam kliknuo na open link in new browser. Isto tako na yahoo messengeru gde ima ta opcija da otvara svaki link u novom prozoru (npr kad saljem mail gledam profil i sl) ali je kod mene otkacena.
E sad mene zanima da li mi se mozda ukljucila neka opcija u IE ili negde drugo koja mi svaki link otvara na taj nacin (new browser) ili mi nema leka nego format c: ?

Unapred hvala
11.08.2004. u 00:37 

error
Zoran Podsečki
Zagreb, Hrvatska

Član broj: 14328
*.cmu.carnet.hr

icon Re: Open in same window HELP!!!17.08.2004. u 20:16
ja sad ne znam dal mislimo na jednu te istu stvar... al svejedno ću objasniti ono što ja mislim.
idi u control panel, otvori folder options, i pod opcijom browse folders odaberi šta želiš.

javi jel to ono što te muči.
ako nije, oprosti na glupom odgovoru. pozdrav.
17.08.2004. u 20:16 

djolep
Djordje Popovic
Beograd

Član broj: 10598
*.ptt.yu

icon Re: Open in same window HELP!!!18.08.2004. u 08:23
Tools, Internet Options, Advanced i stikliraj opciju Reuse windows for launching shortcuts
We have designed our civilization based on science and technology and at the same time arranged things so that almost no one understands anything at all about science and technology. This is a clear prescription for disaster.
18.08.2004. u 08:23 

[es] :: Windows aplikacije :: Open in same window HELP!!!

[ Pregleda: 1268 | Odgovora: 2 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.