OK lord evo da udovoljimo radoznalosti.. :)
1) 17 godina, 1,75, 55kg, nemam masti (da imam nebi postavio temu kako povecati tezinu, a ovo drugo, nema veze nisi moj tip)
2) Ne idem u teretanu, treniram kod kuce, imam tegove, radim sklekove i jos neke druge vjezbe, povremeno trcim i igram kosarku (skoro svaki dan ljeti)
2b) Ne idem u teretanu
3) Misicnu, po mogucnosti
4) Netreniram nista trenutno, nemam vremena, zbog toga sam prestao trenirati karate. (treniram informatiku posljednjih par godina, ali te to ne zanima) :D
Ovo pitanje treba malo opsirniji odgovor, pa evo ga.
Smatram da mi masa treba zbog toga sto sam relativno mrsav, prije nego sam poceo "trenirati" bio sam jos mrsaviji, igrao sam kosarke puno, vise nego sada, tako da se nisam bas mogao puno udebjati. Koliko god jeo, poslije bi visio na kosu 6 sati i to se nebi primjetilo. Onda sam poceo raditi sklekove, nabavio sam tegove i polako nabacio nekih 5 kg, mada nije mnogo i ne vidi se bas nesto. I jos zbog toga sto sada imam dosta vremena i zelim da se malo potrudim i nabacim jos min 5 kg. Jedem relativno dobro, nije da sada metem, ali svako malo nesto uzmem. Hranim se zdravo, nepijem nista, ni kolu, nepusim. Sta ti jos treba slobodno pitaj.
Gledaj, prije svega ovoga sam bio nikakav, kada sam poceo malo raditi to se vec primjetilo, sada mi je samo zao sto nisam poceo prije. Ako sam se promjenio sa svojim treningom koji nije bio neka nauka, 100 sklekova prije spavanja, jos ako stignes popodne par serija, dizi malo tegove, i to je to. Kada bi imao neki plan koji bi slijedio, npr. kazem danas cu raditi od 4-5.30 i da se prilagodim tome a ne da mlatim kada nadjem vremena, mislim da bi imao vise efekta i da bi citav proces bio brzi, i bolji. Ako to me dodas jos i ishranu po nekom planu, ej a ne danas se nabucaj sta mama skuva, i ko te pita koliko ti kalorija fali ili koliko imas viska, glavno da nisi gladan.
Ako ti treba jos nesto samo reci.
Guybrush Threepwood: How much wood could a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
Woodsmith: A woodchuck could chuck no amount of wood since a woodchuck can't chuck wood
Guybrush Threepwood: But if a woodchuck could chuck and would chuck some amount of wood, what amount of wood would a woodchuck chuck?