Pravio sam sajt, pa pre nego sto ga odnesem da ga vide u toj firmi bilo bi lepo da nadjem sve greske... svaka pomoc je dobrodosla... http://62.193.131.82
Dobar je,sviđa mi se,samo mislim da bi bilo bolje da kod one gore slike koristiš onu foru,svaka slika layer,i onda naslažeš da se preklapaju i smanjiš opacity,mislim da bi možda tako lepše izgledalo,ali ni ovako ništa ne fali.
Razlika izmedju prakse i teorije je mnogo veca u praksi nego u teoriji.
28.01.2002. u 19:40
ctpaba Robert IVKOVIC System admin, network admin, webmaster, dziber, ... Paris
Član broj: 597 Poruke: 318 *.w80-11.abo.wanadoo.fr
Sto se tice preklapanja i opacity: bilo je mnogo mutnije i bledje ali mi je poslodavac trazio da ga izostrim do maksimuma pa sam ipak nasao neki kompromis...
Heh nije loshe samo ... svidja mi se heheh ovaj onmouseover koji je ko da sam ga ja radio :P :) hehehe si gledoa www.demonio.f2s.com :)
hehe shalim se nije preslikano ali ipak podseca..dosta
1. nemoj koristiti Times Mew Roman font
2. kursor je neophodan
3. aktuelno što piše kao nasolov windowa malo da ka produžiš u vis
4. slikice malo optimizuj za web sa AP6
NIXI:
Heh nije loshe samo ... svidja mi se heheh ovaj onmouseover koji je ko da sam ga ja radio :P :) hehehe si gledoa www.demonio.f2s.com :)
hehe shalim se nije preslikano ali ipak podseca..dosta
nisam video taj sajt...stvarno nisam...a i sada evo dok gledam, nigde ne mogu da nadjem taj mouse over sto podseca na moj...
OK nije lose...
Smanji malo font kojim pises i optimizuj stranicu jer je isuvise teska da bi nekome naplacivao 35dm po stranici. Sve u svemu OK iako sam ljubitelj minimalizma i ustede prostora... Pogledaj sajt u 800x600 pa ces shvatiti sta hocu da kazem...