Ukoliko policija ne želi da traži telefon kontaktirajte Sektor unutrašnje kontrole policije, Bulevar Zorana Đinđića 104, tel 011/31-31-840 ili email sukp@mup.gov.rs. Ja sam bio u kontaktu sa njima zbog nekih drugih stvari i bio sam prezadovoljan kako su reagovali.
a nisam registrovala broj ovde.inace koristim taj broj za posao i zanima me da li mogu da opet izvadim karticu sa istim brojem s obzirom da je moj br nedostupan?????
Moj ortak je kupio pocetkom 2007. neki nabudzeni telefon od lica "sa poternica" :))), ubacio svoju karticu i normalno ga koristio. Posle nekoliko dana, kao sto rece neko pre mene, pozove ga neki inspektor iz BG-a i da dodje u tu i tu policijsku stanicu. Sta se desilo? Nabavili su aparat koji prati sve telefone koji imaju GPRS, kako lokaciju, tako i razgovore i brojeve koje pozivaju i koji ih zove. Oni pozovu, zapravo IMEI telefona koji je ukraden. Tih dana su uhvatili i neku organizovanu ekipu koja je bila "specijalizovana " za kradju telefona, krali su tipa 50 - tak telefona dnevno. Za sada panduri sa tim aparatom ne mogu (a znamo kako su azurni !) ispuniti ni deo tih zahteva. Kazu da u Nemackoj cak i male policijske stanice imaju ovaj aparat, a Srbiji, samo Beograd. Mozemo se nadati da ce uskoro to funkcionisati malo bolje.