Ovo sam zelio cuti.. preporuku! (Hvala pctel)
Gledao sam Epox, cini se skroz OK plocom, jedino sto nema dual ch. DDR, ali i ovo je dovoljno za te pare, right? nego, nesto mi nije jasno, ima li ova ploca serijski port? U specifikaciji pise da ima, ali na slici nema! O cemu se radi?
Sto se tice XP-a, ovaj 2000+ je nesto malo skuplji, Da li je bolje da njega uzmem? (da li je kao 2100+, "kvarljiv"?). Sta inace znaci ono A tray i B tray? Valjda jezgro? Neka mi neko pojasni sta je bolje?I sto se tice FSB... na koliko rade ovi Athloni?
Na koliko se moze bezbjedno podignuti 1800+ a koliko 2000+. I koliko je dobra ova Epox za overclock?
U vezi chipseta, da je bolji VIA KT 400 ili Nforce2? Sta je stabilnije i sta se bolje pokazalo u praksi? Da napomenem, na prvom mjestu mi je cijena, kvalitet, stabilnost, a na drugom SATA, raid, dual DDR i sve ostalo sto moze da ima. Naravno... ne bi skodilo... ali razumete sta hocu da kazem. Opet, sve ovo mogu da vidim i na nekom sajtu... ali sam ovde jer me zanimaju misljenja o radu u praksi! Kako radi, kako se ponasa, da li se "kolje" sa nekim komponentama... zato vas molim za pomoc.
Za kraj: Ako ploca podrzava DDR memoriju, da li podrzava istovremeno i stari SDRAM na 133mhz?
Puno pitanja... izvinite, ali ako se za*ebem.... :(
Pozdrav ;)