Kada pokusam da otvorim neki film sa VD-om 1.5.10 javlja mi sledecu gresku:
Couldn't locate decompressor for format 'DIV3'(Microsoft High-Speed MPEG-4 V3 [Hack: DivX Low-Motion])
VirtualDub requires a Video for Windows (VFW) compatibile codec to decompress video. DirectShow codecs, such as those used by Windows Media Player, are not suitable.
slicno mi javlja i za druge formate divX filmova... u cemu je problem?
pa dobro ako niko ne zna na ovom forumu, mozda bi moderatori trebali da prebace temu u audio-vizualne tehnologije ili gde vec da ne bih tamo opet ponavljao pitanje...
hvala
Reklo bi se da ne nalazi DivX kodek. Probaj sa DivX 3.11a.
We have designed our civilization based on science and technology and at the same time arranged things so that almost no one understands anything at all about science and technology. This is a clear prescription for disaster.
31.05.2004. u 13:57
superbaka Dejan Ljubisavljevic Vet. stanica - Paracin Paracin
ma ne samo za taj format, tu recenicu sam stavio kao primer... za sve formate mi javlja slicnu gresku... ocitava samo neke formate bez problema poput VCD...
bili ste u pravu... nisam imao instalirane kodeke... mislio sam da ih imam jer sam instalirao DivX total pack a GSpot-om sam ukapirao da ih nemam pa sam ih nabacio... samo, za koj moj mi sluzi DivX total pack?
hvala svima na odgovorima
Virtual Dub je jednostavan ali nece uvek otvoriti sve filmove.
probaj sa programom VEGAS (ja koristim 4.0 ali je izasla i verzija 5)
Takodje je jednostavan, precizan, otvara mnostvo video fajlova, podrzava mnostvo kodeka i takodje se moze koristiti i za profesionalnu upotrebu