Ruter u cgnatu je prepaid mts to je adsl modem wd8968 koji ima opciju da bude 3g modem,na njemu je na wifi ju ip kamera.Sta se desava i zasto mi treba pristup jednostavno od pre mesec dana nemam vise pristup kameri na p2p apk aplikaciji na smart tv u.Zabrinut sam pa cak i da nije neko provalio u objekat.Ocu da kazem da zadnji put kad sam bio na lokaciji pristupio sam wd8968 i video da je nagurao 110 dana rada i trebao sam ga reboot ovati ali nisam zurio sam.Najbolja varijanta je da je nesto zabagovo i da ce ok da radi posle reboot a.A to nista nemogu jer nemam pristup ruteru,kao ni kameri(mislim na ip pristup) a imao sam pristup kameri preko apk za androio dok je radio prenos videa.Recimo mogao sam da skeniram wifi,da vidim status napunjenosti sd kartice i to osnovno,ali to vise nemam pa hocu nesto da uradim da namestim da imam pristup ruteru uvek jer sumnjam da je zabagovao i da zato kamera nema net ili je nesto prekida.
Ee sad,meni bi trebao vpn ili nesto da preko neta uredim prikljuceni wr740 ruter na koji bi stavio ddwrt da radi vpn.Ili moze nekako bez toga a kako stim da necu da mi radi komp znam da bi onda moglo ali komp je stari pa se bojim nedaj boze pozara ili nesto tako da necu drzati upaljen komp a i dugo nebudem u tom objektu.Znaci interesuje me kako da pristupim lan u u tom objektu ili ruteru samo on je na cgnat u na mts usb stiku ubodenom u modem adsl.
Cuo sam za ngrok ali slabo se razumem takodje znam da nesto moze preko vpn a koji bi mozda mogao preko vpn services u wr740 ddwrt jer ima opciju za vpn ? a najlakse bi mi bilo bez toga ali kako pojma nemam.Ja imam neka ok predznanja za wifi ali nemam za remote acces i vpn pa mi treba vasa pomoc.