Dakle ljudi sta preporucujete od DECT-a, a da nije ono 12 hiljada...mislim ne treba mi sekretarica, ali identifikacija poziva je obavezna...do 6000 maksimum...ali maksimum : )
Pa imas na Spens-u neke Panasonic modele na rasprodaji za 3900 i za 4900 (usteda oko 1000 din, prema njihovim starim cenama). ne znam kakvi su telefoni ali za te novce su verovatno OK. Mada sam ja vise za Siemens, ali oni odrashe.
Sad vidim ovaj post pre mog (skoro u isto vreme), taj model za 3900 din je bas taj 410, procunjaj malo po Spensu
Ma i ja sam kontao da uzmem tu 410ku.
I to sam bas na Spensu gledao(jedan spens,5 novelovih prodavnica).Cudno mi je da je 1000 dindzi razlika samo za identifikaciju.Ali mislim da cu to uzeti.
A ove AEGove sam video u Mikru,izgledaju solidno ,ali ne znam za cene,jel imaju neki mail ovi iz Nisa?
Hvala svima na pomoci.
Samo da znate da 410-ka nema osvetljenje displeja i tastature, da se ne bi iznenadili kao sto sam se ja iznenadio pre pola godine kada sam ga kupio, sto ce reci da ce vam u mraku trebati malo gimnastike kako bi uboli pravi broj. Inace ima i za 4700din u Omnitec-u u Branimira Cosica, a pogledaj i u Genel-u na Grbavici.
Pozdrav,
Mi smo preduzece "IAM" iz Nisa i uvoznici smo AEG DECT telefona.
AEG telefone mozete videti:
"SONYPASSAGE"Ilije Garasanina26,Beograd
"NOVEL" Novi Sad (imaju 6-7 maloprodaja)
"CITY"-Obrenovac
"BOOMSECYRITY" - Krusevac
"MOBILMANIA" - Vranje
"Parga" - Pirot
"EXPERT" - Leskovac
Kao prvo svi AEG DECT telefoni imaju CLIP.
Raspon cena je: 50-95 eura,sa sekretaricom 70-95 eura.
Modeli sa dve slusalice su od 95-115 eura,sa tri slusalice 150 eura,cetri slusalice 185 eura(i imaju sekretaricu).
ISDN-zicani 100 eura.
Slike i karakteristike mozete naci na: www.videofon.co.yu www.aeg-itm.de
Ako ne kasnim ja imam KX-TCD400BXF i nema osvetljenje i identifikaciju ali radi. Baterije drze oko 5 dana i platio sam ga 2900 dinara u Globalu a on je u iz Vase Stajica zadnja desno (do DDOR-a) ulica , ne znam kako se zove ,sa desne strane u kuci. Doduse ja sam ga kupio preko firme bez poreza ali probaj za kes mozda ce dati po istoj ceni. Imaju jos modela
PS Sve ovo se odigrava u Novom Sadu sto ti i odgovara ako su ti tacni podaci.
U NOVEL-ovim prodavnicama nema ventura comfort 2 voice modela (za koji sam bas nesto zapeo). Da li ce ga imati, ili da odustajem? (prodavci naravno nemaju pojma)
[Ovu poruku je menjao dlalic dana 08.04.2004. u 09:58 GMT]
Siemens nebi preporucio, tipke su mi pocele otkazivat nakon 2 mjeseca.Al opet kad bolje razmislim frajer je radio i nakon zescheg udarca u zid nakon svadje s curom