Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Vadjenje podataka iz sesije

[es] :: Java :: Vadjenje podataka iz sesije

[ Pregleda: 729 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

ferguson
Nikolic Vladimir
Beograd

Član broj: 67927
Poruke: 191
147.91.239.*

ICQ: 164532115


+1 Profil

icon Vadjenje podataka iz sesije08.02.2013. u 09:34 - pre 75 meseci
Imam kod
Code:

Korisnik k = new Korisnik();
k.setIme(rezultat.getString("Ime"));
k.setPrezime(rezultat.getString("Prezime"));

sesija.setAttribute("korisnik", k);

Koji mi u objekat k (klasa Korisnik) upisuje neke podatke koje je dobio iz baze (Ime i Prezime) i to sve stavljam u sesiju.

Kako posle da izvadim te podatke iz sesije?

Hvala!
 
Odgovor na temu

bgd2500

Član broj: 55912
Poruke: 226
*.spielog2.rs.



+7 Profil

icon Re: Vadjenje podataka iz sesije08.02.2013. u 18:25 - pre 75 meseci
Code:

Korisnik k2 = (Korisnik) sesija.getAttribute("korisnik");


 
Odgovor na temu

ferguson
Nikolic Vladimir
Beograd

Član broj: 67927
Poruke: 191
147.91.239.*

ICQ: 164532115


+1 Profil

icon Re: Vadjenje podataka iz sesije11.02.2013. u 07:59 - pre 75 meseci
Hvala!
Radi savrseno!

Code:

Korisnik k2 = new Korisnik();
k2.setIme("Vladimir2");
sesija.setAttribute("korisnik", k2);
            
Korisnik k3 = (Korisnik) sesija.getAttribute("korisnik");
out.println(k3.getIme());
 
Odgovor na temu

[es] :: Java :: Vadjenje podataka iz sesije

[ Pregleda: 729 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.