Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Potreban programer radi pravljenja game hostinga

[es] :: IT berza poslova :: Arhiva IT berze poslova :: Potreban programer radi pravljenja game hostinga
(Zaključana tema (lock))

[ Pregleda: 1022 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

mikanana
Milenko Karolic

Član broj: 301254
*.static.isp.telekom.rs.

+1 Profil

icon Potreban programer radi pravljenja game hostinga05.09.2012. u 18:31 - pre 155 meseci
Potreban programer sa sirokim spektrom poznavanja programskih jezika zbog toga sto mi treba jedan covek(programer) koji je spreman da ulozi 100% sebe i svog vremena u pravljenje game hostinga.Ja kazem game hosting-a vi bolje od mene znate koji su programski jezici potrebni za ovakvu vrstu projekta-takodje daljim razgovorom ce vam biti potpuno jasno da li je vase poznavanje programskih jezika adekvatno(dovoljno) za ovakav posao.

NACIN RADA:

Rad od kuce,imate remote pristup profesionalnoj server masini koju posedujem.
Server masina ce stajati u jednoj od firmi koje nude serverhousing-sto nam obezbedjuje dovoljne brzine interneta.
Radno vreme vam je bukvalno kada god vi to hocete bez ikakvih ogranicavanja.
Hosting treba ipak da bude zavrsen u najkracem mogucem roku-u dogovoru vi mi kazete za koliko otprilike mozete zavrsiti ceo projekat posto vam prethodno iznesem sve detalje vezane za hosting.

Preko 80% posla je pravljenje sajta,sajta sa 13 stranica i verovatno jos oko 3-5 pod stranica.Pravi se potpuno sveza stvar,nje rec o kopiranju bilo kojeg game hostinga i bas zbog toga mnogo toga ce sajt biti veoma sadrzajan.Mnogo vise opcija cemo imati u ponudi tako da vas bez ikakvog zaobilazenja kazem ceka ogroman posao.
Sajt ce sadrzati od najobicnijih login i registration formi preko kompleksnih tabela na kojima se trebaju odredjene informacije automatski updejtovati(u daljem razgovoru objasnjavam sta je u pitanjui nije samo jedna tabela),FTP pristup fajlovima,pa sve do detaljnih statistika korisnikovog servera(u daljem razgovoru iznosim detalje).Odredjene opcije(dugmice) na odredjenoj web stranici ce te morati povezai sa odredjenim folderima(fajlovima) koje ce svaki cs server imati zasebno - dugme na sajtu treba da bude interaktivno sa jednim fajlom na server masini(odnosno VM) i mora da brise i vraca(upisuje) odredjene znakove-nekoliko funkcija ce biti odradjeno na ovaj nacin(detalji u daljem razgovoru).Sajt mora da bude izuzetno atraktivan za oko sa naravno rollower dugmicima i animiranim elementima(prepustam vama da odaberete koriscenje adobe flash,photo-shopa u kombinaciji sa drugim programom ili nesto trece) imate potpunu slobodu da odaberete ono sa cim znate da najbolje radite ali naravno da taj izbor bude kompatibilan sa mojim zahtevima.

Nadam se da je tekst dovoljno sadrzajan da biste vi uspeli da se pronadjete u njemu i kazete,da to sam ja,mogu ovo da uradim,imam mnogo slobodnog vremena i spreman sam da dam 150% sebe u ovaj projekat.Koji je inace vrlo isplativ,legalan potpuno naravno i ono sto je najbitnije server masine cu kupovati rapidno jedan za drugim radi sirenja kapaciteta.

NA KOJI NACIN SE PRIHODI RASPOREDjUJU?

Placanje nije jednokratno nego na mesecnom nivou i to sve dokle god saradjujemo i godinama.Vama neide procenat nego jednostavno pola od cistih mesecnih primanja koje server masine ostvare(kada kazem cistih mislim na to kada se odbiju rashodi-koji uopste nisu preveliki).Na neogranicen period!
Otvoreno kazem da sa jednim serverom zbog jednostavno resursa nije moguce preci cifru od 30000 dinara neracunajuci rashode.Cifra je mala ali to je zato sto bismo imali najjeftiniju ponudu u Srbiji i naravno sire-sto automatski obezbedjuje veliko interesovanje kao i sto se do sada pokazalo(objasnicu zasto ovo kazem).
Vi morate odraditi sajt sa maksimalnim ulaganjem svog znanja,kreativnosti i vremena da bi projekat bio u stanju ostvarivati prihode-bez toga sve pada u vodu!

SLICAN OGLAS SAM BIO POSTAVIO VEC? Da evo zasto:

Vec sam slican oglas jednom bio postavio ovde i u vrlo kratkom roku pronasao decka koji odlicno zna svoj posao,odlicna saradnja je ostvarena medjutim vremenom decko je imao mnogo dobre ponude koje niko nebi odbio sto potpuno razumem i sve manje vremena je imao za nas projekat pa je to pocelo da stoji u mestu,jednostavno smo se sporazumno razisli dok jos niko nije poceo biti u gubitcima zbog situacije koja je nastala-obojica smo imali pozitivno iskustvo i saznali vazne stvari u vezi projekta i izasli smo mnogo iskusniji po zavrsetku saradnje.Morate istrajati do kraja i posvetiti se samo ovom projektu dokle god nebude zadnja stavka uradjena.

PLACANjE:

Kao sto sam rekao jedan server nedonosi astronomske cifre ali desetak servera pa i vise(sto naravno tezim) donose te cifre pa kasnije i pravljenju i registrovanju firme.
Prve pare dobijate kada projekat koji zavrsite stavimo u pogon i on pocne da sam sebe isplacuje,svaki mesec sve uspesnije(ako uradite kako treba hosting uz moje navodjenje i maksimalnu pomoc koliko je u mojoj moci da to uradim).Pare delimo kolike god da su svakog meseca imali 1 server(kao sto ce sada u pocetku biti) ili 10 servera (sto bi se trebalo dogoditi u toku jedne godine(i opet kazem to iskljucivo zavisi od toga koliko sebe ulozite u projekat) jer ideje koje imam za hosting ce nas izbaciti ispred ostalih sto ce nam od samog starta omoguciti da kontinuirano imamo sve vise korisnika koji su zadovoljni uz duzno postovanje vec uspesnim game hostinzima(bez potcenjivanja),ja na konkurenciju gledam kao na partnere i sa respect-om.Kontakt preferiram mail na [email protected] ili eventualno ovde na sajtu PM,jer je zbog postojanja mnogo detalja skoro nemoguce voditi konstruktivan razgovor,lakse je razmisliti pa napisati sadrzajnu recenicu pogotovo meni jer mnogo toga(podataka) treba da vam prosledim.Ili kontakt na FB - Milenko Karolic ,zivim u Sremskoj Mitrovici.

0

[es] :: IT berza poslova :: Arhiva IT berze poslova :: Potreban programer radi pravljenja game hostinga
(Zaključana tema (lock))

[ Pregleda: 1022 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.