Nije neka konfa, ali meni bez problema radi posao, a ako mi za FF potrebno nesto bolje, hvala drugi put, alternative ima i rade.
DC 2.0GHz 3GB DDR2 itd.. BTW, pogledaj sta je Dimkovic napisao da tera i kako FF radi kod njega.. Pa mu kazi da mu je komp out of date.. - Los SW nema veze sa HW, manje se oseti na jacem.
To sto si naveo kod FF kao dobro stoji, iz takvih razloga mi FF i nedostaje, ali jednostavno nasao sam mu sve adekvatne zamene (ili cak iste postoje) na Chromu, tako da radi posao isto kao i FF.
Chrome nije isto sto i FF tako da ne mozes da kazes da je FF bolji od Chroma, samo zato sto Chrome nema "isto to" na "istom mestu" i ne izgleda "potpuno isto", jer radi isti posao i isto dobro kao i FF. - Potrebno je nekoliko nedelja privikavanja, odnosno toliko je meni bilo potrebno, kao sto sam vec rekao, neki nikad i ne uspeju da se prilagode. Sasvim normalno.
U Chrome ne postoje dodatni toolbarovi, ali ne znaci da nesto ne moze biti odradjeno na drugi nacin.
Takodje, zaista nemam zelje da radim neke luzerske "testove", ali znam da moj racunar ima uptime od update sistema, do uptade sistema (~20 dana prosek) i Chrome je takodje ukljucen sve to vreme, a problema nigde. Sa FF nisam uspeo jedan dan da isteram da ne osetim da je pokocio. - Mislim ako govorimo o brauzerima, onda se na tome i zadrzavamo, a ne na GOD modove i slicne gluposti.
Realno meni se desava da su 3 prozora sa po 50+ tabova ukljuceni nekoliko nedelja, ali su takodje maksimalno dobri sa odzivom. Flash block sam instalirao pre nekoliko meseci, ne zato sto imam problema sa zauzecem procesora, vec ne zelim da mi te uglavnom gluposti odvracaju paznju.
Ti definitivno nisi prosecan korisnik, znas ono, FB, YT, PH, Vukajlija, vesti, bla bla.. Nisam ni ja, ali sve te prednosti sto navodis kod FF su za advanced korisnike.. Koji dobro znaju zasto su i gde su.
[Ovu poruku je menjao flighter_022 dana 04.01.2012. u 21:17 GMT+1]