Statistika moja dika, šta poželim to mi slika...
Šta ako zbog malo krućih stavova u EU, tužitelji ne kreću u tužbu ako nisu uvereni da će dobti proces? Sve stavke su izražene u procentima što opet ništa ne znači, jer ako ja imam 1 jabuku i uzmem još jednu povećanje je 100%, a ako imam 10 i još 1 to je 10% što procntualno potpuno drugačije izgleda nego kada ti primetiš da je stvarna razlika 8-9 jabuka.... Dakle trolovanje žestoko...
Što se tiče ove tužbe oko patenata, mislim da je to tužba koju je Epl pokrenuo, posle izjašnjavanja suda iz Nemačke da zabrana ne važi za čitavu teritoriju EU, gde je tražena zabrana prodaje maltene svega što proizvodi Samsung, a vezano je za telefone i tablete na androidu. Ako je to to, a verujem da jeste, onda Epl je ostvario pirovu pobedu, pošto zvanično je dobio da ipak ima kršenja patenata, ali sve ostalo je odbačeno kao neosnovano, šta više brojni patenti su proglašeni kao nevažeći, tako da se Epl više nikada neće moći pozvati na njih... Već vidim kontra tužbu protiv iOS5, koji kako kontam je dosta "prekopirao" od androida...