Evo sjedim u ovoj stolici mrak u sobi a ja zurim i gledam u ovaj ekran i citam vasee odgovore.
Stvarno su me fascinirali sjetio sam se nekih stvari o kojima sam razmisljaoo dok sam bio malii mada se i sada smatram malimm tek sam napunio 18.
Dobro su ljudii reklii LIJENLOST JE NEIZLIJECIVA BOLEST.
Ako je covjek lijen i ne motiviran tesko da ce išta napraviti u svom zivotu.
Hvala bogu ima izuzetaka a malo je takvih.
Ja sam jedan od njih.Dok sam bio u osnovnoj prokazio sam vrlodobrim Ali uvijek sam imao 5 iz matematike i Fizike.Svi drugi predmeti me nisu interesirali.Svi su cudilii kazu vidii onog ima 3 i geografije a 5 iz matematike cudoo.
Ali kad sam krenuo u sredju skolu brzo sam shvatio neke stvari o svom zivotu i buducnosti.Sad sam 4 razred srednje skole i imam sve suhe petice.
Neki su govorilii na ovom FOrumu ucimm kolko mi treba bitno mi je da prodjem niss vise.Mozda nekima al treba razmislit akoo ti te dobre ocjene mogu posluziti necemu dobrom KAO NPR:Da se lakse upises na FAXS da dobijess stipendijuu onda se morass potrudim iako ti neki predmeti nikad nece trebatii u tvoj zivotu.
Madaa ne treba ulaziti ni u jednu materiju tolko duboko da ustvari shvatis kolko neznas jel bi mogao pasti o ocaj i izgubiti pamet.
Zato su vjerovatno svi veliki naucnici pisci umjetnicii Obicno bili neshvaceni za vrijeme svog zivota.
Mi obicni ljudi ih ne mozemo shvatiti.
Dok ne uđemu takvo duboko u tu materiju da se samo time bavimo i nicim vise.
Imam jos mnogo toga da kazem alli nemam vremene ovo je jako bitna tema mozda jedna od najbitnij i najkorisnijih ovdje jer bez motivacije i zelje i znanja sta oces u svom zivutu sve je ostalu uzaludno.
Zaista ste me fasciniralii svoj i odgovorima i svima bih se zahvalioo vjerujte dosta mi pomogli oko nekih stvari o kojima sam vec razmisljao ali ih nisam uzimao za ozbiljno.

Re: Motivacija