Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kako je bolje raditi sa Smarty-jem?

[es] :: PHP :: Smarty template engine :: Kako je bolje raditi sa Smarty-jem?

[ Pregleda: 2498 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Milan Kragujevic

Član broj: 231903
Poruke: 879
*.dynamic.isp.telekom.rs.



Profil

icon Kako je bolje raditi sa Smarty-jem?27.03.2011. u 11:59 - pre 81 meseci
Pozdrav!
Da li je bolje u index.php staviti if($strana == "nekastrana") { ili u .tpl staviti taj if?
Odnosno, to bi trebalo da izgleda ovako:
Index.php:
head.tpl
body.tpl
if($strana == "pocetna") {
home.tpl
} else if($strana == "onama") {
aboutus.tpl
}
foot.tpl
ILI
index.php:
template.tpl
Template.tpl:
{if} blablabla {/if}
Šta je bolje?
Membr mi bičz :*
 
Odgovor na temu

VladaSu

Član broj: 31634
Poruke: 947
178.222.141.*



Profil

icon Re: Kako je bolje raditi sa Smarty-jem?28.03.2011. u 12:20 - pre 81 meseci
index.php
Code (php):

  $strana = !empty($_GET['strana']) ? $_GET['strana'] : 'pocetna';
  $strane = array('pocetna', 'onama');
  if (!in_array($strana, $strane)) { $strana = 'pocetna'; }
  $smarty->display($strana . '.tpl');
 


i treba da imas pocetna.tpl i onama.tpl
[Ovu poruku je menjao VladaSu dana 14.06.2003. u 11:22 GMT+1]
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: Smarty template engine :: Kako je bolje raditi sa Smarty-jem?

[ Pregleda: 2498 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.