Zanima me kako mogu spojiti dvije ili vise pppoe konekcija u jednu , radi se o konekcijama sa istim getaway-om
Pokusavao sam sa BRIDGE ali ne ide uvijek mi vuce samo jednu konekciju.
Nisam nista uspio sa Bound , moglo bi mi pomoci i ako neko zna kako da napravim da se npr : za odredjene ip adrese (10.5.50.1 do 10.5.50.10) koristi pppoe1 a za (10.5.50.1.11 do 10.5.50.20) koristi pppoe2 .
Hvala
Opet nista ne kapiram... zelis da ti razliciti korisnici dobijaju IP adrese i drugacijeg subneta? ? ?
Iili zelis da ti korisnici koji imaju IP adrese od 1 do 10 idu kroz pppoe1 a ovi drugi kroz pppoe2 ??
Ako je ovo drugo u pitanju to radis u firewallu...
Inace "dolazne pppoe" konekcije ja smatram za one koje prave korisnici koji se konektuju na tvoj MT, a odlazne konekcije su one koje tvoj MT pravi ka nekom drugom ruteru...
Evo o cemu se radi : korisnici ce se konektovati na mrezu i preko hotspota logovati , na mom MT imaju konektovane dvije pppoe konekcije(pppoe1 i pppoe2)...Te dvije konekcije trebam da rasporedim po ip adresama npr ovo kao sto sam govorio korisnici od 1-10 (pppoe1) a od 11-20 (pppoe2) ako mozes napisi mi sta treba da uradim uz NAPOMENU : da obadvije pppoe konekcije imaju isti getaway..
Hvala