Citat:
ADRENALIN:
Posto je duzina prilicna i imajuci u vidu da prenosis zvuk i sliku sa kamerice ja mislim da nikako ne bi smeo da koristis nista osim koaksialnog kabla,i to za sliku 75 ili 50 oma.Previse ima smetnji u svakoj kuci i kad bi razvukao 20m neoklopljenog kabla to nista ne bi valjalo.Napajanje nije kriticno ali moj ti je savet da i to odradis preko oklopljenog kabla.
Imas na U svakoj radnji tanki crni kabl koji mozes da iskoristis za audio i napajanje,a za sliku bi bilo pozeljno da uzmes gore navedeni,ali ne znam kolika je minimalna debljina.
Ti kablovi su oko 40 din metar (stereo kabl).!!!
Pa gledaj i mene nesto zanima a ime veze sa ovim. Imam WEB kameru i zanima me da li je moguce da je spojim bezicno? Jako bi mi valjalo. Znate na sta mislim, da sada ne govori o tome jer nije za usi foruma. Isto me zanima, ako ne moze bezicnio onda kakav kabal da uzmem. Mislio sam da odvojim onaj gore senzor ili bolje receno glavni dio ili oko kamere, nekim kablom. Radi se o odvajanju on elektronike koja se nalazi unutar same kamere. Posto je "oko" malih dimenzija i vrlo se lako moze pomjerati, okretati i sta ja znam vec, zelim da to uradim. Ali bi me vise zanimao kakav odasiljac, napajane same kamere kada je odvojim od racunara tj. USB-a.
Raja pomozite!!!!
Marko.
..::Photography::..