Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Zelim novcano usreciti pravog PHP gurua

[es] :: IT berza poslova :: Arhiva IT berze poslova :: Zelim novcano usreciti pravog PHP gurua
(Zaključana tema (lock))

[ Pregleda: 1218 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

PHPejac
freelancer

Član broj: 249624
*.adsl.alicedsl.de.

icon Zelim novcano usreciti pravog PHP gurua02.02.2010. u 03:06 - pre 186 meseci
Zatrpan sam poslom, pa trazim odgovornog PHP experta ili team/firmu koja iza sebe ima dovoljno projekata da tu expertizu moze potvrditi - za dugorocnu povremenu suradnju po projektu.

Prave ljude spreman sam dobro platiti.

Idealan developer:
	- radi OOP pristupom u PHPu vec N godina i moze to dokazati
- poznaje neke od PHP frameworka (Codeigniter, Yii, CakePHP, Zend, ...)
- s SQL-baziran bazama je na TI (zna ih dizajnirati, optimizirati, replicirati, zna s triggerima, stored procedures ...)
- ima iskustva kako optimizirati/integrirati AJAX-heavy stranice s serverom/bazom
- poznaje dovoljno od server administracije za poslozit web server od nule ako treba, zna s schedulingom tj. cron-jobovima, optimizirati high-load siteove, cachiranje, instalirati extra 3rd party komponente itd...
- znaju s XMLom naravno
- eventualno poznaje i nesto od Java/Servlet tehnologije
- drzi se ROKOVA ko svetinje (vecinom rokove odredjuje sam u razgovoru sa mnom)
- komunikativan (vecina komunikacije ce biti putem maila/IMa eventualno Skypea)

Sto NE trebam:
	- ljude koji samo u nekom CMSu slazu portale/stranice (obicno su projekti prekomplicirani da se mogu lako u nekom CMSu sloziti)
- nemojte mi nuditi XHTML validne temlpateove i slicne stvari (dizajn, HTML i u vecoj mjeri JS dobivat cete od mene i to radi netko drugi)
- pocetnici molim nemojte mi se javljati, necu odgovarati (nemam resursa trenutno bavit se pocetnicima pa makar i besplatno radili)

Primjeri projekata kakvi ce biti:
	- dinamicki flash siteovi koji na server salju XML kojeg treba parsati i pospremiti u bazu i obratno (generirati ponovno za flash)
- custom google maps implementacije gdje treba nesto dinamicki pretrazivati po razlicitim filterima (npr. nesto u krugu 100km) i prikazivati na mapi
- intranet aplikacija koja npr. generira PDFove za print od online clanaka po nekoj XML spranci/settinzima
- Ajax-intenzivan jquery-baziran news portal gdje se sve s jedne stranice izvrsava
- integracija nekog sitea s nekim payment gatewayom

Jos jednom - vaza je zadaca primarno PHP/SQL i sve sto se na serveru dogadja - oko flasha, xhtmla/cssa/jsa ne brinite - to ce gotovo uvijek netko drugi rjesavati.

Nije mi bitno dal ste samostalan PHP guru s faksa, dal ste firma/obrt ili fusher koji preko dana radi u nekoj firmi a preko noci zeli nesto extra zaraditi. Bitni su mi samo iskustvo i pridrzavanje rokova. Radite i placeni ste po projektu od kuce ili od gdje god zelite - ovo moze biti prava prilika i dugorocna suradnja za pravu osobu/firmu da nesto dodatno zaradi.

Kod javljanja molim predstavite mi se i na najbolji nacin pokazite svoju ekspertizu - primjer par siteova/projekata molim (uz objasnjenje sto ste tamo radili), itd. Ako radite u nekoj firmi i zelite fushati pa se bojite mi poslat svoje podatke - bez brige, postujem vasu diskreciju.

Ostalo cemo putem maila na [email protected]

0

[es] :: IT berza poslova :: Arhiva IT berze poslova :: Zelim novcano usreciti pravog PHP gurua
(Zaključana tema (lock))

[ Pregleda: 1218 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.