Na windows 7 x64 koji imam već par meseci, malopre je pobrljavio i sve foldere u Exploreru mi otvara u novom prozoru, iako je čekirana opcija da ih otvara u istom!?
To se i meni desavalo ranije sa XP-om, ali nikad se nisam preterano potrudio da resavam taj problem. Sa 7 nisam imao tih problema, ali eto-ocigledno se istorija ponavlja.
igor-ch: Da li si pre toga neki Software instalirao ili slicno?
Nisam...
Ovo mi se prvi put desilo od kako koristim Windows, još od verzije Win 95....Tako me nervira da je to strašno, još sada mi zapalo da sređujem neke slike u hiljade foldera ih ima a ne mogu jer mi stalno otvara novi prozor, a i generalno ide mi na živce to sa novim prozorima
Pokušao sam da uradim nešto sasvim rizično po savetu jednog forumaša sa jednog stranog Windows foruma, a to je da "resetujem" explorer na nulu preko registry-a.
Naravno da sam uspeo, ali sam uspeo samo da vratim na default kompletan registry explorer osim tupavih prozora koji se i dalje otvaraju separativno
Nisam ja napravio već oni preko bare za ljude niskog IQ-a da se pate sa dečijim bolestima, ovaj Windows 7 je tu samo zato sto je došao uz "lapatopa" inače samo se BSD vrti tu nema debilnih stvari kao otvaranje foldera u istom prozoru smanjena slova terminala koja ne mogu da se povećaju i sl.
To sam prvo pokušao sa CTRL
Nema veze, pošto je to ionako sistem za igranje igrica klincima, pa cu da uvatim da reinstaliram za koji dan, jer je izgleda sve otišlo u qu... Jer ni onu glupost sa prozorima nisam rešio.
Suns: Nisam ja napravio već oni preko bare za ljude niskog IQ-a da se pate sa dečijim bolestima...
Citat:
Suns: ... pošto je to ionako sistem za igranje igrica klincima, pa cu da uvatim da reinstaliram za koji dan, jer je izgleda sve otišlo u qu... Jer ni onu glupost sa prozorima nisam rešio.
"Take Five" is the famous jazz piece written by Paul Desmond and performed by The Dave Brubeck Quartet. It is famous for its distinctive saxophone line and use of the unusual quintuple (5/4) time, from which its name is derived.