Kada sam posljednji put "obišao " poslovnice MTS , u neformalnom razgovoru sa njihovim zaposlenima rečeno mi je da bez obzira i da isključim svoj postpeid broj ukoliko neki nazovi četvorocifreni servis centar ( u mom slučaju 7474 od Fun Telecoma d.o.o ) pošalje naplativ sms meni će ipak biti naplaćeno ( što se meni i desilo ) . Šta dalje reći i pisati kad se i iz ovoga vidi sprega tj dogovor naših mobilnih operatera i fantomskih prevarantskih firmi poput Fun Telecoma . Na sredstvima javnog informisanja i na internetu odgovorni ljudi iz Ratela , tužilaštva za visoko tehnološki kriminal nikad ne spominju pretplatnike mobilnih operatera koji kao ja nikad nisu nigde ostavili svoj broj a kamoli poslali nekom nekakav KOD za aktivaciju nečijih nazovi usluga . Šta je sledeće to sam ih odmah pitao dali će skoroj budućnosti tj već u januaru 2010 početi naplaćivati dolazne pozive ? Takodje sam pitao gospodu iz MTS kako da ne postoji ugovor izmedju njih i Fun Telecoma kada oni MTS naplaćuju njihove usluge , kakvu uopšte zaštitu ja i mi svi imamo od takvih lopovskih centara ? Smatram da je moja obaveza da plaćam samo onaj deo računa koji sam ja napravio a da sve ostalo što je nastalo bez MOJE DOZVOLE i SAZNANJA ne plaćam jer bi onda svaki mesec mogao imati povećan račun tj bilo ko bi naplaćivao bilo šta kako meni tako i svim ostalim postpeid pretplatnicima ( ubijame što sam još prve nedelje kada su mi naplatili prva 2 sms reagovao kod svog mobilnog operatera al bez IKAKVE saradnje sa druge strane od MTS koji mi nije čak ni izašao u susret ni da mi saopšti o kakvoj pljački je reč tj šta se meni naplaćuje ) a takodje imam PRAVO da potražujem od MTS ZAŠTITU baš od ovakvih prevara i pljački . Ukoliko nemam onda je najlogičnije prekid ugovora za sva vremena !!
Inače još nisam dobio račun ni listing za mesec novembar 2009 !

Re: Servis 7474 - koliko zrtava ima do sad?
Re: Servis 7474 - koliko zrtava ima do sad?