CD Željka Joksimovića uz mt:s karticu
02.11.2009
Novo! Promo paket sa mt:s prepaid karticom
Za ljubitelje muzike Željka Joksimovića, Telekom Srbija je pripremio promo paket koji sadrži mt:s prepaid karticu i novi CD ovog popularnog pevača.
Cena promo paketa je 200 dinara, a uz paket dobijate i inicijalni kredit od 200 dinara.
Posebna povoljnost ovog paketa ogleda se u tome da, uz mesečnu dopunu od minimum 200 dinara ili više, možete ostvariti bonus kredit od 200 dinara čak deset puta u periodu od 10 meseci od aktivacije prepaid kartice. Na taj način, dobijate ukupni bonus kredit u iznosu od 2.000 dinara.
Promotivne povoljnosti važe od datuma aktivacije prepaid kartice. Rok za aktivaciju kartice je 31. mart 2010. godine. Promocija traje dok traju zalihe.
* Bonus kredit možete ostvariti jednom u mesecu.
_____________________________________________________________________________________
Inače mts je poznat po tome da zaboravi da vam isključi bonus kod ovakvih akcija pa tako meni bonus umesto 11 traje 15 meseci i izgleda da će još, slično i za gprs prepaid akcije, koje traju mnogo duže... verovatno će i ova kartica.
Što se tiče CD-a Željka, ovaj je daleko ozbiljniji i urađen je u retro fazonu 80-ih godina i po prvi put su album radili raznovrni kompozitori a ne samo on. Album nisam čuo ali je bilo puno intervjua ovih dana pa znam.
Priznajem da me kod mtsa nervira što ovako bacaju kartice, te kartice na kraju budu bačene. Mada ako bonus traje duže možda po neko i zadrži.

Mts prepaid kartica sa 200din kredita i bonusom 200 din uz dopune 10 meseci + CD Željka Joksimovića
Re: Mts prepaid kartica sa 200din kredita i bonusom 200 din uz dopune 10 meseci + CD Željka Joksimovića
Re: Mts prepaid kartica sa 200din kredita i bonusom 200 din uz dopune 10 meseci + CD Željka Joksimovića