Kod Radijus vektora je 10mb/s 1590 din. uz ugovor na cak 18 meseci (a ne 1490 din. kako je ovde ranije napisano).
Nije poeta toliko u parama koliko u kvalitetu neta. Ja mislim da RV nije pojam za internet u nasoj zemlji, te da je u tom pogledu iza SBB. Koristio sam davno kablovski preko PTT-a i bio sam veoma nezadovoljan, stalno sam imao probleme. Kako sam presao na ADSL bukvalno sam se preporodio! Veza je mnogo stabilnija i protok manje fluktuira. Prakticno nikada nisam imao zastoj.
Znam da bi po logici stvari kablovski net trebalo da bude kvalitetniji i brzi, ali nisam siguran daj to uvek tako u nasoj zemlji. Citam po forumima na internetu kako je navodno kablovski u tehnickom pogledu zahtevniji, pa je mozda veca mogucnost da se javi neki problem. S druge strane, kvalitet ADSL-a zavisi od udaljenosti od centrale, ali mene to ne kaci jer imam ponudu za direct@home, sto znaci da net ne ide preko centrale vec preko Orionovog DSLAN uredjaja koji se nalazi u zgradi do kog provajder na drugi nacin sprovodi net (optickim kablovima ili bezicno). Zato je ova ponuda i znacajno jeftija od klasicnog ADSL-a, a kazu da je takav net bolji. Ako bih se za nju odlucio, morao bih da potpisem ugovor na 12 meseci, sto je OK.

Re: KABL JEDAN (Radijus-Vektor) kablovski internet
]
Re: KABL JEDAN (Radijus-Vektor) kablovski internet