Evo par početničkih pitanja.
1. Stranica index.html sadrži dva frejma, levi za meni i desni za sadržaj. Problem je što treba da postoji stavka menija koja kada se odabere otvara podmeni od nekoliko linkova koji se prikazuju uvučeni kao <ul>. Ako se klikne na bilo koju od ostalih stavki glavnog menija, podmeni treba da se "zatvori". Koje je najelegantnije rešenje za "čist" HTML? Treba li za svaku stranicu sadržaja napraviti fajl koji pomoću frejmova uključuje odgovarajući meni i sadržaj, možda svaka stranica sa sadržajem treba da uključuje svoj meni u frejmu, ili postoji način da se koristi jedan meni i da se jednim klikom promene sadržaji oba frejma (čist HTML)?
2. Ako samo glavna stranica sadrži frejmove, mogu li se nekako videti naslovi stranica sa sadržajem umesto naslova ove stranice?
3. Kada se iz JavaScript-a otvori novi prozor, i čitav njegov sadržaj generiše, zašto se onda ta stranica ne može snimiti u tom obliku pomoću "Save As..."? Probao sam iz Opere 7.x i IE 5. Dobijem uvek kopiju originalne (glavne) stranice.

HTML, frejmovi i JavaScript