Pozdrav svima,odmah da se izvinim ako sam promasio forum,ali mislim da ipak nisam.Procitao sam sta god sam nasao na forumu u vezi ovog a sto me interesuje ali mi i dalje nije bas najjasnije.Tako da ako neko moze konkretno da mi resi problem pomagajte.Naime primio sam odredjenu sumu preko PayPal-a ,ali ne znam sta da radim sa njom. Tip sa kojim sam sklopio dogovor za neki honorarni posao mi je poslao prvu isplatu,ali kada sam dobio mail o transakciji i pratio link,shvatio sam da ne mou da otvorim racun za Srbiju i Crnu Goru. Sada mene interesuje od nekog od vas ko ima iskustva,sta da radim,ima li nacini da vidim kes ili bar nesto za racunar da pazarim ukoliko je moguce pa da mi posalju u bg,jer iovako planiram to lovu da potrosim na pojacavanje masine...Dakle ako neko ima neki pametan predlog...Najbolje bi bilo ako moze kes,jer cu otprilike primati jedno do dvaput mesecno zavisi koliko posla bude bilo...Ali kazem neka kupovini ili nesto trece,sta god vi predlazete...Puno hvala unapred...
[Ovu poruku je menjao mungos dana 01.07.2004. u 00:28 GMT]

PayPal: pomoć potrebna