Namerno otvaram ovu temu kako bi se korisnici upoznali sa onim šta ih čeka tokom preplate na IPTV Telekoma Srbije. Molim druge da iznesu svoje utiske koji su negativni. Zašto? Možda će ovo biti način da odvratimo druge korisnike da se pretplate na iptv telekoma.
Evo šta se meni dešava.
Nakon što sam dobio IPTV otkazao sam drugu kablovsku televiziju. Slika na iptv-u je ok i problem mi nije predstavljalo jako sporo prebacivanje sa kanala na kanal. Izabrao sam iptv zbog deteta koje želi da gleda dečiju TV JIMJAM.
Ali nakon 20-tak dana desilo se da se daljinski pokvario. 100 % tvrdim da nije pao dole ili da sam ga pokvario na bilo koji način. Jednostavno samo sam u ruci osetio u donjem delu da se nenormalno ugrejao i nakon toga prestao je da radi.
Od tada počinju moji problemi. Svakodnevni pozivi na 977 i razgovor sa kojekakvim ljudima koje briga sto se meni ovo dešava. Svi kao hoce da pomognu ali niko ništa konkretno da uradi. Postavljaju mi hiljadu istih pitanja...ono...kao ..da li znate da namestite baterije...pritisnite to i to dugme..tako dalje....
Onda su počeli da obećavaju kako će mi se neko javiti......Pa OPET!!! Javljaju se konjine koje postavljaju ista pitanja, kako šta, uradite to i to....i tako dalje.
Zatim mi je jedan kontrolor obećao kako će neko doneti daljinski, ali da nisu oni krivi već služba koja izlazi na teren i da oni treba da dodju i kako on ne može da utiče na njih.
I tako dalje i tako dalje dok mi jedan nije rekao da oni nemaju proceduru za takvu situaciju kad se pokvari daljinski. Kao to nije uneto u protokol ili sta već!!!!
I tako dolazi nova godina, a moja porodica i ja ćemo ostati bez TV-a.
Taj daljinsku je neka kineska proizvodnja i ako se meni to desilo a da nisam izazvao kvar desiće se i drugima.
Ostaće bez gledanja tv-a!!!
Tako da savetujem svima koji žele da se pretplate na iptv telekoma Srbije DA ODUSTANU, jer ih čeka isto što i mene.
[Ovu poruku je menjao BirgemBorg dana 30.12.2008. u 18:06 GMT+1]

Problemi sa podrškom - IPTV Telekom Srbija
Re: Problemi sa podrškom - IPTV Telekom Srbija