Da li neko zna oblik testova/nacin testiranja za ovo takmicenje, bilo koji nivo?Da li se radi samo gramatika ili Listening/Writing/Reading/Speaking? Help, please
vidim da su englezi dosta pasivni i da mnoga pitanja ostaju bez odgovora..
na opstinskom takmicenju se polaze gramatika i leksika, a na visim nivoima takmicenja polazu
posebno svaku od 4 jezicke vestine..
u testovima za opstinsko su zastupljena sva vremena, pasiv, kondicionali,...... a vezbe su tipa fill in,
multiple choice, error correction etc.
i hope this helps!
molim da mi ne šaljete mailove na bakisin@gmail.com ...kad budem skenirao testove postaviću ovde...imam samo na papiru,dotičnoj kolegnici sam kopirao i slao
Bice ih jos postavljeno, a njihovo postavljanje mozete ubrzati ako na neki od mailova na sajtu posaljete test u wordu, pa cemo ih mi koji uredjujemo sajt objaviti. Takodje mozete poslati bilo kakve korisne ideje ili informacije vezane za engleski jezik. Nismo bas svi pasivni koleginice :)
inače,djak mi je bio 4. mesto.... bio bi treće da mu kreten koji je pregledavao nije oduzeo poen zbog toga što je u sred rečenice napisao RARELY malo većim R na početku reči...bukvalno za milimetar... i to je bila greška,veliko slovo- iako je rarely bilo tačno rešenje