Ovako pre nedelju dana sam prodao tehniks SU-V460 pojacalo jednom decku iz NS-a i on me je posle par dana nazvao i rekao kako kad prekidac za STERE/MONO ukljuci na mono rade oba kanala a kad ukljuci STEREO onda jedan kanal kao nesto ne radi ... Ja sam mu rekao da odnese pojacalo u servis da vide maistori sta nije u redu posto je kod mene sve radilo i on je rekao da ce odneti ...
Sutradan me decko zove i kaze da je otisao integralac i da su porucili novi ali da nista ne znaju oko cene ...
Sledeci dan me zove i kaze mi da je pojacalo popravljeno tj integralac zamenjen i cena popravke je 3.800 dinara ...
Inace prodao sam mu pojacalo za 6.000 din ..
I sad ispada frka sto on hoce da mu ja posaljem 3.800 dinara a ja to nisam u mogucnosti da uradim jer nemam trenutno kesa ... Interesuje me neko od iskusnijih na forumu ako moze da mi napise koliko kosta taj integralac mislim da je neki STK posto ne mogu da verujem da popravka izadje skoro ko celo pojacalo ... bukvalno ja sam ga dao za 2.000 din, a bilo je extra radilo , bez ogrebotine sto se tice kucista tj EXTRA ocuvano ..
Ako neko moze da mi pomogne neka napise svoje misljenje ....

Procena kvara ...
Re: Procena kvara ...