Ako sam dobro primetio :) ono u kutijama je valjda USB modem, a taj USB modem kod telekoma da uzmes je 7000 - 8000 dinara. Iskreno meni je to skupo, 100 evra 100 evra :P 3 klupe 300 evra.
Iskreno da postavim takvu opremu i da svaki 4 dan neko uzme i polupa / sjebe / ukrade ne bi se cimao.
Krivo mi je sto ne mozes da nadjes ko je to uradio, iskreno ja bi ga ispred trga vezao u maltretirao (iako je to protiv ljudskih prava), iz principa da drugi vide sta ih ceka kad isto urade. Nisu ludi Arapi kad seku ljudima prst / ruku kad kradu. Ja sam shvatio da je u Srbiji isplativo ubiti i coveka koji te nervira, u mom slucaju 2 ubijes 2 tesko povredis i dobijes 4 godine i 3 meseca zatvora :) Sto po mom misljenju kad bi navatali tu decu ne verujem da bi nesto loshe prosli. Tako da kako god okrenes isto je.
Moja poruka telenoru je da zaobidje kaubojski grad Beograd, i da svoje parkove instalira u Vojvodini gde su po meni ljudi normalniji i kulturniji. Ili da u Beogradu krene da stavlja celicne kutije. Moze i u Smederevo kod trga, evo imamo kameru, svako u kuci moze da vidi sta se radi ispred fontane, tako da nemate frke dal ce neko da polupa, tu je i sup odmah a i sud, tako da moze odmah da ide na linc ako vam lupne opremu.