E ovako je to bilo: Dodje lik i kaze: "Ajde mi skini nesto sa net-a i baci na flash", ja kazem ocu... Ne koristim AV jer mi je zao da mi nesto toliko usporava masinu... Pa sam se razmisljao da reboot-jem racunar i pogledam iz pingvina sta je na toj flash memoriji ali mrzelo me, rekoh nece bas na mene... Kad munem... Koliko sam otvorio flash videh neku cudnu datoteku v.com... i onda sam primetio da se desavaju neke cudne stvari... Otvorim My Computer, pa drajv, a on otvara u drugom prozoru, odmah sam pomislio da mi je neko s***** od malicoznog programa postavilo autorun.inf na root drajva sto i jeste... Onda se iznerviram... Instaliram AVG Free, pogledam na net-u ima li nekog resenja i nadjem nesto (obrisem taj KEY iz REGISTRY-ja)... Pa skeniram komp AVG-om i on pronadje ~1000 inficiranih izvrsnih datoteka, sreca moja sto napada samo PE exe datoteke inace bih najebao (bavim se programiranjem pa bi mi sve napao), baci te datoteke u VALUT, nema HEAL, ja idem na DELETE, ko ih jebe i onako su neki programcici (Nokia PC Suite, WinRAR, i sl... sve moze da se nadje na net-u :) )...
I to je cela prica s'tim da sad u explorer-u Tools >>> Folder Options >>> View ne mogu da postavim na "Show hidden files and folders" sto me jako nervira...
Hajde molim vas neko resenje...
P.S. Nemoj da mi neko kaze "Sto nisi imao instaliran AV, to ti se ne bi desilo." jer bas iz tog razloga sam i presao na Linux a Windows koristim samo kad mi neko trazi prog za njega...
[Ovu poruku je menjao stefanpn dana 13.05.2008. u 17:39 GMT+1]

Win32.Parite napao sa flesa, ja ga sredio ali mi je ostao oziljak...