Ne znam koliko chovek ima iskustva sa mrezhnim programiranjem, ali je meni obichno za sam deo klijent-server komunikacije trebalo oko pola sata da napravim...
@stefanpn, ono shto spominjesh se reshava korishtjenjem transakcija, odn. BEGINTRANS i COMMITTRANS metoda chini mi se... Ali opet, nikad nisam radio sa transakcijama... Mada, ja do sad nisam imao problem sa vishestrukim upisima i korishtjenjem DAO objekta sa upotrebom SQL sintaxe za sve... Ako mu kazhem DELETE FROM <tabela> WHERE id=25 on tje da obrishe podatke ako ima id =25, ako nema, nikom nishta... Mada, mozhe dotji do problema sa istovremenim dodavanjem novog recorda... Ali opet, zato je tu server, da radi na ffirst come first served principu...
Naravno, kao shto Shadowed reche, sve je stvar shta mu se vishe isplati i da li zheli da se njacka toliko... Mada, na prvi pogled mi se ne chini preveliki posao... Opet, to je na prvi pogled...
Tu smo da pomognemo koliko mozhemo, sluzhimo narodu

Bilo koje telo koje lebdi u prostoru zadrzace to stanje sve dok ne postane svesno svog stanja.