Ako je profesor srecan i ti srecan, onda neka bude tako. Nije moj problem

Jedan moj deda je bio kasapin, mesar. Cesto je govorio kad neko neiskusan zapne da uradi nesto naopkao "Novi kasapi kolju ispod repa, misle da je tao bolje..."
Citat:
Dakle kako da nadjem maksimalnu odnosno minimalnu vrijednost iz vise polja.
Jako tesko, nazalost. To je jedan od razloga sto se tabele normalizuju.
Jedan od nacin jeste upotreba funkcija MaxOfTwo ili MinOfTwo, sto si i sam pronasao. U cemu je problem, da li ce to uopste da radi? Tesko da ce da proradi, sto si i sam osetio. Prvo, moras da ih napises (funkcije), drugo, posle moras da ih ugnezdis 25 puta samu u sebe. Tu se napravi bezbroj tesko uhvatljivih gresaka i nikako d aproradi. Trece, kveriji su onda do zla boga spori. Ako iams samo 30 rekorda, OK, ali za 10,000 ili 100,000 ni ne pokusavaj tako nesto. Prakticno nemoguce, pa kveri otpada iz igre. Naravno da moze kroz rekordeste, ali i tu ima 300 mesta gde mozes da pogresis. Sev u svemu, vrlo kabasto za praksu. Pogotovu ako treba da se radi u 25 verzija
Kako rekoh, doci ce do problema koje nismo u stanju da vidimo. Evo vidimo prvi. Sve je uradjeno, samo jos jedna 'sitnica'. Kad pokusas da je resis, videces da bas i nije sitnica.
Srecan rad!