Pozdrav svima,
stvar je u sledecem, imam Linksys WAG200G Anex B, znaci za ISDN liniju i konekciju za aDSL preko neobee.net.
sve je bilo ok do pre neki dan kada je adsl stao u celoj Srbiji, kako sam dobio informaciju Telekom je vrsio upgrade na svojim serverima.
od tada niko sa ovim ruterom ne moze da se konektuje. Iz neobee-ja sam dobio informaciju da je u pitanju firmware, probali smo da ga updajtujemo sa svim
raspolozivim firmwarovima koji se nalaze na linksys-ovim adresama po svetu i nishta.
U telekomu kazu da je sve ok, signal prolazi do njih ali povratna informacija ne ide do provajdera.
problem su resili sa Linksys WAG200G Anex A, znaci uspeli su da pronadju odgovarajuci firmware, ali za Linksys WAG200G Anex B josh uvek ne.
moje pitanje je kako da se pronadje izlaz iz ovog problema?
e da i josh da napomenem da iz linksys-ove online podrske kazu da treba da se napise novi firmware.
i eto toliko, nadam se da ce se nko kompetentan naci da otkloni ovaj problem ili sedne i napishe driver.
molio bi ostale koji imaju ovaj problem ili su ga imali da pishu svoje iskustvo ili reshenje.
hvala

Linksys WAG200G Anex B