Au ala sam napadnut ovde....
Nisam drzao nikakve govoracije niti ista slicno nego nisam vise mogao da slusam da se 200 - 300 ljudi svadja i vice pa sam predlozio clanovima sindikata neka zovu direktora na sledeci sastanak pa neka on objasni ljudima kako stoje stvari. Precutao sam ceo sastanak i o osim te jedne recenice nisam reko ni rec. A o sto se plate tice ja koji sam kvalikovan radnik i radim ceo mesec na odgovornom zadatku dobio sam 7 hiljada dinara za prosli mesec a mnogi radnici mnogo manje...pa ako vam je to puno i mislite da nemam cime da budem nezadovoljan onda stvarno imamo problem ovde.
Znam ja sasvim dobro svoje duznosti. Radim u toj firmi vec 9 godina i nikakvih problema nisam imao dosad, bio sam posten i odgovoran radnik i ljudi sa kojima sam radio uvek su mogli da se oslone na mene.
ventura nisam beskicmenjak niti sam budala niti sam kukao nikome nego sam opisao dogadjaje i trazio savet ali posle ovakvih odgovora narocito tvojeg nemam ja sta da trazim ovde. Zao mi je sto neki ljudi odmah napadaju druge na osnovu par recenica i donose zakljucke bez obzira sto nemaju uvid u pravo stanje stvari.
Sto se tice prava radnika mozete da kazete sta hocete ali velika vecina radnika u Srbiji pojma nema o svojim pravima niti zna sta da radi ako se nadju u nekoj neprijatnoj situaciji.
Od ponedeljka idem da trazim posao jer za mene buducnosti u toj firmi nema, mlad sam i pametan ne brinem se uopste za sebe vise se brinem za ostale koji se prosli na isti nacin kao ja a imaju 40-50 godina..gde ce ti ljudi naci posao? kome oni trebaju?
Ni ja ne verujem puno u te price iz novina ali ljudi ne mojte odma pljuvati po coveku...procitajte malo bolje....ima 53 godine i sa 300 ljudi je zajedno poslat na ulicu....da ima 30 godina pljuvo bi ga i ja isto sa vama ali kome treba neko ko ima 53 godine? nikom! Jedino da pocne nesto privatno i da ide po kucama da poravlja, a ako i se i nadje neki posao ima jos gomila njegovih kolega koji ce isto tako trcati za taj isti posao, bilo kako bilo ne bih zeleo biti na njegovom mestu
[Ovu poruku je menjao altx dana 06.04.2008. u 09:39 GMT+1]