Otvarati firmu za chip Tuning?....pa ideja jeste na mestu za grad kakav je Bgd,slažem se i želim ti uspeha ali...evo ti iskustava iz "unutrašnjosti"...1.naš nivo tehničke kulture je još toliki i takav da i danas kod mene dolaze ljudi i kažu "ne radi mi karburator na Puntu!"...džabe što mu ti objašnjavaš da je u pitanju monopoint,da treba dijagnostika i sl,mahom teraju svoju priču....a tek kad pomeneš multipoint e tek onda misle da ih zezaš....2.tuning je prevashodno okrenut ka nekoj mlađoj generaciji (mada mi je dolazio i lik od šeset godina da mu budžimo auto) koja generalno nema love,hteli bi oni ali jbg-a nema se.Obično kada shvate koliko šta košta odustanu.....mislim ne bih da te obeshrabrim ali generalno van Bgd i nije neko veliko tržište za te stvari....mislim prevashodno na neke ovlaštene šeme i zastupanja.Na žalost i dalje se razmišlja na nivou tipa "što tebi da dam 500€za org mapu kad ista ima i za 100"....a za posledice ko te pita...bitno je da ide i da se ribice lože...a kad rikne glava motora ili ode klipnjača onda kuku lele....pozzz!
Koky!......skype:vidankv