To ti nista ne valja... Nisi mogao da izaberes goru kombinaciju... Bass zvucnik je najgori u klasi,tj.krs. Srednjotonac nista posebno. A,o visokotoncu necu ni da pricam! Pa,kako mozes da stavis piezo visokotonac u nazovi high end kutiju?? On ti sluzi za razglasne kutije... Dakle odabir zvucnika nula... To sto ti hoces da uradis je skoro,pa nemoguce da uradi laik poput tebe... Mislim uradices ti to,ali bices veoma razocaran!
Ali ajde da vidimo jel moze da ti se pomogne... Piezo zaboravi! Kupi novi visokotanac,oni nisu skupi,predlazem ti DTF12. Sto se tice kutije,covek ti je dao link na kome imas sve zive proracune,ako pronadjes kutiju koja ce po dimenzijama odgovarati tvojim zvucnicima. Mada to sto ce odgovarati po dimenzijama ne znaci da mozes to da upotrebis. Najbolje bi bilo da skines neki program za racunanje kutije,pa sve to lepo sam izracunas. Ali ako ti je to previse komplikovano iskoristi neku od kutija sa linka,ionako neces uspeti da napravis kutiju koja ce imati extra zvuk,tako da ako ne bude bas odgovarala nece biti strasno. Pravi problem ce ti biti skretnica,koja je za tvoje zvucnike veoma skupa,pa ti bilo najbolje da pravis sam,ali ja cisto sumnjam da ces ti to znati da uradis,tako da ces tu morati da das 2000-3000din,da znas. Sve u svemu,mnogo problema,mnogo muka... Srecno!
Pre nego sto me nesto pitas, znaj da ce te to kostati pivo!